HJEM  /  BJØRNEJAKT


BJØRNEJAKT FRA KR. 11 990,-


Jakt på brunbjørn i medalje foregår i tidsrommet 4-5 dager før fullmåne med profesjonell jaktguide, trygt fra jakttårn eller smygjakt hvis jaktguiden mener dette er det beste for at du skal lykkes. Brunbjørn i Kroatia er et ettertraktet trofé siden Kroatia representerer en svært stabil bestand og kan skilte med å være et av landene i Europa hvor det fortsatt er tillatt med bjørnejakt. På jaktområdene vi benytter finner du riktig store bjørner og det blir felt bjørn i medalje på nesten samtlige jaktreiser, gullmedalje starter fra 300 CIC. 


Jakttider

▪ 02. mars - 30. april

▪ 01. oktober - 15. desember


Jaktform

▪ jakttårn


Inkludert på våre jaktreiser

Norsk reiseleder som snakker flytende Kroatisk, all transport i Kroatia, jaktguide, assistanse med flybilletter, jakt- og våpenlisens, god mat og hyggelig bosted, og ikke minst ingen overraskelser.


Fakta om brunbjørn

Bjørnen er Europas største og sterkeste rovdyr. En voksen hannbjørn blir i snitt ca. 135–350 kg, opp til 230 cm lang, skulderhøyde inntil 125 cm. og binna blir ca. 90–200 kg tung. De kan ha opp mot 10-13 cm lange klør på framlabbene og kan oppnå en toppfart på opp mot 50–60 km/t.


Tilbud på bjørnejakt i Kroatia


 
 
 
Post
Ring