HJEM  /  RÅDYRBUKKJAKT


BUKKEJAKT FRA KR. 990,-


Jakt på bukk i Kroatia er svært populært siden jakten starter allerede 01. mai på rådyrbukk og 01. oktober på rådyr . Her vil du oppleve spennende smyg- og posteringsjakt og jakten organiseres selvfølgelig i de beste jaktområdene i hele Kroatia. Kroatia er et fantastisk jaktland med flere hundre år gamle jakttradisjoner og imponerende viltforvaltning. Dette gir deg som jeger stor mulighet til å oppleve spennende jakt på rådyr eller om du ønsker flotte trofeer.


Jakttider

▪ rådyrbukk 15. april/01. mai - 31. september

▪ rådyr 01. oktober - 31. januar


Jaktform og viltart

▪ postering i jakttårn/smygjakt på rådyrbukk


Inkludert på våre jaktreiser

Norsk reiseleder som snakker flytende Kroatisk, transport t/r flyplass og jakthuset, jaktguide, assistanse med flybilletter, jakt- og våpenlisens, god mat og hyggelig bosted, organisasjonsgebyrer, troféoppmåling med CIC-sertifikat og ikke minst ingen overraskelser.


Fakta om rådyr
Bukken veier ca. 18–36 kg og kan bli ca. 70–85 cm i skulderhøyde. På sommerstid er pelsen gjerne rødbrun, mens vinterpelsen er mer gråbrun. Råbukken har et kort, enkelt gevir med opptil tre tagger per horn. Rådyret får normalt 1-3 kalver, vanligvis fra midten av mai til begynnelsen av juni, og kroppslengden fra nese til halerota er ca. 110-115 cm.


Tilbud på bukkejakt i Kroatia


 
 
 
Post
Ring